admin@bergenprototype.no

Engineering Solutions 4

Fra idè til
virkelighet

Via prototyping

Sitter du på en idè du har
lyst til å realisere?
Vi kan hjelpe deg

3D PRINT

Med en moderne maskinpark innen 3D fabrikasjon, kan vi hjelpe deg med det meste innen 3D print. Vi kan også ta oss av selve design-prosessen basert på dine idèer.
Les mer

LASERKUTTING

Vi kan kutte de fleste materialer til dine spesifikasjoner og ønsker. Ved bruk av laser oppnår man optimal presisjon som man ikke kan få ved andre metoder.
Les mer

LASERINNGRAVERING

Laserinngravering er en overlegen metode for merking og profilering av forskjellige materialer.Perfekt for bedrifter , organisasjoner ol. Se vår nettbutikk for forskjellige produkter.
Les mer

CNC

Vi har en liten CNC maskin som oftest blir brukt i sammenheng med prototyping-prosjekter, men vi tar også på oss enkeltstående oppdrag. Kontakt oss om du ønsker å få noe laget.
Les mer

Vi har som mål å være billigst innen prototyping

Utvikling av ideèr skal være tilgjengelig for alle
05
OCT
2015

NY NETTSIDE

Vi har nå oppgradert nettsiden vår til et nytt design. Vi jobber for tiden fortløpende med å overføre relevant informasjon over fra den gamle siden og regner med at siden er 100% ved utgangen av...
30
SEP
2015

ETABLERERFONDET

Hordaland fylkeskommune har i sommer opprettet en ordning med tre regionale etablererfond. Målgruppen er nyetablerte virksomheter eller prosjekter som fører til nyetablering. Siden Bergen...
Hvorfor velge oss?
Med 10 års erfaring innen prototyping segmentet er du garantert den servicen og profesjonaliteten ditt prosjekt trenger. Med en ny og moderne maskinpark kan vi raskt utvikle din prototype. For å etterkomme kunders travle hverdag har vi all møtevirksomhet på kveld og helg. Ta kontakt i dag for et uforpliktende prisoverslag på din idè.